LED lámpa G4 (1.1W/300°) Kapszula - meleg fehér, PRO Samsung

Cikkszám: SKU 21240

LED lámpa G4 (1.1W/300°) Kapszula - meleg fehér, PRO Samsung
1 190 Ft
bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: 14 darab
Szállítási idő: 1 munkanap

A termék ára a 50 Ft + ÁFA/darab hulladékkezelési díjat nem tartalmazza!

Garancia: 5 év

Nagyítható képek:

Termékjellemzők

Búra kivitele Opál búra
Élettartam 20000 óra
Energiahatékonyság 91 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)F energiaosztály
Fényáram (fényerő) 100 lumen
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Feszültség 12 Volt DC
Foglalat G4
GyártóV-TAC
IP védelmi szint IP20
Kapcsolási ciklus20000
LED chip típusSamsung LED
LED lámpa típusKapszula LED lámpa
Ledek száma 12 ledes
Méret: átmérő (mm)10 mm
Méret: hosszúság (mm)37 mm
Sugárzási szög (°) 300 °
Színhőmérséklet 2700-3200K Meleg fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Teljesítmény 1.1 Watt
Teljesítménykategória 1-2 Watt

Termék tulajdonságok

12 Volt: A termék 12 Voltos feszültségről üzemeltethető.

Beltéri: A termék csak beltéri használatra alkalmas.

Bura: A termék burával rendelkezik, vagy kapható hozzá bura. A bura készülhet dekorációs célcal, vagy fizikai védelmet biztosít a fényforrásnak és a lámpatestnek.

Bútorvilágítás: Bútorokon, szekrényeken vagy azok belsejében dekoratív világítást alakíthatunk ki, így kellemesebbé téve környezetünket. A termék bútorvilágításra (pl. konyhapult világítás, korona világítás, polc világítás, gardrób világítás, stb) is alkalmas.

DC: Az angol direct current (egyenáram) kifejezés rövidítése, arra utal, hogy a termék egyenáramú betáplálást igényel. Jellemzően pl. LED fényforrások, LED szalagok. Az ilyen termékeket AC (váltóáramú) tápegységgel nem szabad használni.

G4 foglalat: Elektromos lámpa csatlakozó, melyen a két láb közötti távolság 4 mm.

LED: Light Emissing Diode - fénykibocsájtó dióda. Napjaink legmodernebb fényforrásai a ledes fényforrások. Kiváló energiahasznosítás és hosszú élettartam, bekapcsoláskori azonnali teljes fényerő, csekély hőtermelés jellemzi ezeket a termékeket.

LED lámpa: LED-es izzó, LED fényforrás néven is ismert. Olyan lámpák, melyek a fényt valamilyen LED segítségével állítják elő. A LED lámpák hagyományos foglalattal vannak ellátva, többnyire teljesen csereszabatosak a hagyományos izzókkal. Nagyon magas energiahasznosítás és hosszú élettartam jellemzi őket.

Meleg fehér: A fényforrás által kibocsájtott fény színe sárgás fehér. Általában ~2700-3200 Kelvin körüli színhőmérsékletű fényforrásokat tekintjük meleg fehérnek. A hagyományos izzószálas fényforrások sárgás fényének színhőmérséklete is 2700-3200 Kelvin körüli, azaz meleg fehér.

Opál: A termék burája opál (mint a tejüveg), így a mögé helyezett fényforrás csökken, azonban a bura eltakarja a lámpa belsejét, így nem lehet belelátni.

Samsung LED: Annak ellenére, hogy a világítástechnikai piacon már lassan befejeződött a teljes átállás a LED techológiákra, a vásárlóknak - legyenek azok ipari, vagy magánfelhasználók - még mindig sokszor nehézséget okoz a megfelelő minőségű LED lámpa megtalálása. Elmondható, hogy az alkatrészek, a felépítés ismerete nélkül gyakran rosszul döntenek a vásárlók, kifejezetten az árérzékenyebb piacokon. Mindezek mellett nem várható el a vásárlóktól sem, hogy speciális elektronikai ismeretei legyenek, hogy ne olyan LED fényforrást válasszon, amelyek esetlegesen csak egy részét kínálják a LED technológia előnyeinek. A Samsung ezen márkaprogramja ezen a problémán hivatott segíteni. A Samsung, a szerződött partnereinek a márkaprogram keretein belül egy "Provided by Samsung" logót biztosít. A logó biztosítja számunkra azt, hogy az azt viselő termék minőségi Samsung ledeket tartalmaz. A logó már a termékek csomagolásán megjelenik, így könnyítve meg vásárlói döntést.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

LED lámpa G4 (1.1W/300°) Kapszula - meleg fehér, PRO Samsung Fényforrás neve: LED lámpa G4 (1.1W/300°) Kapszula - meleg fehér, PRO Samsung
Fényforrás ára: 1 190 Ft
Teljesítmény: 1.1 Watt
Fényáram: 100 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Asztali nézet megjelenítése