Szállítási információk

Csomagküldés az ország egész területére!

Internetes áruházunkban kapható termékeket a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálatának segítségével szállítjuk el Önökhöz! Már feladott csomagok nyomon követése itt!

 

Szállítási díjak:

1-es kategória - kis csomag 1-es kategória (Kis csomag)
1 690 Ft

1-es kategóriának (kis csomagnak) számít minden 60 cm-nél kisebb kiterjedésű elektronikai termék, pl. LED lámpák, LED szalagok, beépíthető lámpatestek, vezetékek, kapcsolók, stb., illetve a mentőládák és elsősegély-felszerelések, mennyiségtől függetlenül.

 

2-es kategória - nagy csomag 2-es kategória (Terjedelmes csomag)
1 990 Ft

2-es kategóriának (nagy csomagnak) számít minden díszléc, szálhossztól függetlenül, illetve minden további polisztirol díszítőelem: rozetták, sarokelemek, gipsz kiegészítő díszek, mini stukkók, stb. Ide tartoznak még továbbá a vászonroló, függönykarnis, szőnyeg kategória, illetőleg a falpanel kategória termékei, valamint a nagy méretű vagy törékeny elektronikai termékek: kültéri lámpák, fényvetők, csillárok, stb.

 

3-as kategória - túlméretes csomag 3-as kategória (Túlméretes csomag)
3 899 Ft

3-as kategóriának (túlméretes csomagnak) számít minden olyan csomag, melyek egyedi rendelésre készülő terméket tartalmaznak jellemzően 2 métert meghaladó kiterjedéssel. Pl. egyedi alumínium vagy műanyag függönysínek, díszlécek, alumínium LED profilok, stb. A kiszállítást végző partnerünk korlátozásai miatt a 300 cm-nél hosszabb termékek szállítását nem tudjuk vállalni. A 300 cm-nél hosszabb termékek továbbra is rendelhetők, az átvételüket azonban csak a hajdúböszörményi telephelyünkön tudjuk biztosítani.

 

3-as kategória - túlméretes csomag 4-es kategória (Súlyos és/vagy terjedelmes csomagok)
3 899 Ft

4-es kategóriának (súlyos és vagy terjedelmes csomagnak) számít minden olyan csomag, melyek jellemzően kerti termékeket, bútorokat tartalmaznak.

Több kategóriába tartozó termékek vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer, a termékeknek megfelelő legmagasabb kategória szerint számítjuk fel! Az aktuális szállítási díjat az internetes áruház minden esetben automatikusan számolja. Ezt Ön is bármikor megtekintheti a Kosár oldalon, a kosárban lévő termékek alatti Szállítási díj sorban. Illetve minden termék adatlapján is feltüntetésre került, hogy az melyik szállítási kategóriába tartozik. Minden esetben pontosan annyit kell fizetnie, amennyi ott fel van tüntetve.

 

Fizetési módok

Áruházunk lehetőséget nyújt akár azonnali kártyás fizetésre, vagy pro-forma számlával előre utalásos fizetésre melyek ingyenesek. Utánvéttel is tudunk csomagot küldeni, ennek díja: bruttó 590 Ft.

 

Szállítási határidők:

A legnépszerűbb termékeinket a helyi csomagolóüzemben tartjuk, raktáron vannak, így ezek 1 napos szállítási idővel érhetőek el. Sajnos raktározási lehetőségünk véges, így egyes termékeinket külső raktáron tartjuk, ezek szállítási ideje 2 nap. Minden termék mellett kiírjuk az aktuális, pontos raktárkészletet!

A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelése beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-15 nap.

Természetesen ezeket az információkat is megjelenítjük a Kosár oldalon. Amint beleteszi a kívánt termékeket a kosarába, megjelennek a raktárkészlet információk is, így még a rendelése leadása előtt tájékozódhat a várható szállítási időről.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.

 

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások:

  Térítésmentes szolgáltatások
   
1 napos szállítás 1 napos szállítás A feladott csomagot az MPL futárszolgálat a következő munkanapon kézbesíti.
Elektronikus nyomkövetés Elektronikus nyomkövetés A csomagazonosító segítségével nyomon követheti küldeménye útját.
Értékbiztosítás Értékbiztosítás Sérülés esetén a biztosítás fedezi a kárt.
Őrzés, tárolás Őrzés, tárolás Ha nincs otthon, csomagját a helyi Postán 10 napig őrzik, melyet bármikor átvehet.
E-mail értesítés E-mail értesítés Csomagja feladásakor e-mailt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés idejét és a csomagazonosító számot a nyomon követéshez.

Csomagolás:

Termékeinket két rétegű, kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk, megóvva ezzel a sérülésektől. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a számla alapján!

 

Mit tegyek ha valami problémám van a csomaggal?

Kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket amennyiben valamilyen problémája van a leadott rendeléssel, szállítással, vagy a termékekkel kapcsolatban. Ha az ott lévő információk nem segítenek, úgy keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Asztali nézet megjelenítése