ANRO Épületdíszítés Kft. - VTAC LED Lámpa Webáruház

Széchenyi 2020 infoblokk - A kedvezményezett neve: ANRO Épületdíszítés Kft
- A fejlesztés tárgya: Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodáshoz kapcsolódó beruházások az ANRO Épületdíszítés Kft-nél
- A szerződött támogatás összege: 179,15 millió Ft
- A támogatás mértéke: 70%
- A projekt tartalmának bemutatása: a projekt végrehajtása során építünk egy új raktárcsarnokot, irodákat, hőszivattyús fűtést alakítunk ki telephelyünkön, bővítjük és korszerűsítjük emelőgép parkunkat, számítástechnikai eszközeinket.
- A projekt befejezésének dátuma: 2023.12.24.
- Projekt azonosító: GINOP-1.2.16-22-2023-01832


Széchenyi 2020 infoblokk - A kedvezményezett neve: ANRO Épületdíszítés Kft
- A projekt címe: Energetikai fejlesztés az ANRO Épületdíszítés Kft-nél
- A szerződött támogatás összege: 6.468.000,- Ft
- A támogatás mértéke (%-ban): 55%
- A projekt tartalmának bemutatása: Az új építésű telephelyünk megfelelő energetikai jellemzőkkel rendelkezik, Festett, horganyzott PIR habos hőszigetelt homlokzati- és tetőpanelek határolják, épületenergetikai felújítása nem indokolt, azonban a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiség csökkentése érdekében megújuló energiát felhasználó rendszer kiépítését tervezzük, mely a rezsiköltségekhez kötődő terhek enyhítését eredményezi. Az éves villamosenergia felhasználást figyelembe véve 35 kw-os rendszer kiépítését tervezzük. A rendszer részei lesznek az inverterek, napelemek, tartószerkezetek, AC-DC védelem, UV álló solar kábel, AC kábel, solar csatlakozók, tűzvédelmi kapcsoló. A napelem elhelyezésénél az alábbi adottságokat vettük figyelembe: Az épület nyeregtetős, 15 fok hajlású. A déli oldalra eső fele 26,5 x 7,08 méteres, mely mind tájolás, mind rendelkezésre álló felület szempontjából is ideális terepet ad a napelemek elhelyezésére. Az elkészült tervek alapján a termelőegység a felhasználói hálózatra a fogyasztói főelosztón kialakított túláramvédelmi készüléken keresztül fix bekötéssel három fázisra csatlakozik.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.
A projekt azonosító szám: GINOP-4.1.4-19-2020-03038


V-TAC LED lámpa, LED panel, LED szalag - olcsó ár, és a legnagyobb magyarországi raktárkészlet!

 

Kiemelt partnerként az ANRO Épületdíszítés Kft. önálló kis-, és nagykereskedelmi on-line felület létrehozásának a jogát kapta meg a V-TAC-tól. Az ANRO Épületdíszítés a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet az energiatakarékos LED világítási megoldásokra. A V-TAC LED fényforrásai igen alacsony áron érhetőek el, hatalmas termékkínálattal, így az egyszerűbb vásárlás érdekében ezeket a termékeket egy külön felületen is meg szerettük volna jeleníteni. Ennek eredménye ez a webáruház, mely csak és kizárólag a V-TAC LED lámpáit forgalmazza.

Hagyományos internetes áruház, a készlet mennyiségeket valós időben tekintheti meg a termékek oldalán. Házhoz szállítással akár másnap átveheti a megrendelt LED termékeket!

Amennyiben ez nem így lenne, kérjük használja árgarancia szolgáltatásunkat, vagy írjon egy e-mailt az info@anro.hu email címre a cikkszám és kívánt értékesítési ár megjelölésével.

 


LED panel

LED reflektor

LED lámpa GU10

 

 


LED lámpa E27

Csillár

LED szalag

 


LED csillár

LED függeszték


Mennyezeti LED lámpa

 

Megérkezett a V-TAC Designer család!

Különleges kialakítású dizájn csillárok, függesztékek és falikarok széles kínálatával állt elő a gyártó. Az egyedi forma és a különleges látvány miatt kiváló kiegészítői modern helyiségeknek, a család tagjai egyből magukra vonják a figyelmet még kikapcsolt állapotban is! 

 

 

 

 

Samsung Chippel szerelt V-TAC termékek!

A V-TAC kiváló minőségű ledekkel szerelt, időtálló termékei remek választásnak bizonyulnak bármilyen világítási feladat ellátásra. A Samsung led márkaprogramban résztvevő termékek kiemelkedő élettartammal, energiahatékonysággal és 5 év garanciával várják a kihívásokat! A Samsung chipekkel ellátott V-TAC termékek nevében minden esetben feltüntetésre került a "Samsung" szó, így könnyedén megkülönböztethetik az 5 év garanciás, továbbfejlesztett termékeket!

 

Energiatakarékos termékek LED szalagos világítás kialakításához!

A V-TAC kínálatában minden terméket megtalál, amely szükséges LED szalagos világítás kialakításához. A széles termékkínálatnak köszönhetően bármilyen világítási igényt kielégítenek, legyen szó fővilágításról, hangulatvilágításról, konyhapult világításról vagy rejtett világításról. Webshopunkban megtalálja a kisfeszültségű, energiatakarékos világítás kialakításához szükséges termékeket!
LED szalagok | LED vezérlők | LED tápegységek

Asztali nézet megjelenítése