Designer ledes csillár (36W) - dimmelhető - változtatható színhőmérséklet

Cikkszám: SKU 213959

Designer ledes csillár (36W) - dimmelhető - változtatható színhőmérséklet
72 090 Ft
bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Garancia: 3 év

Nagyítható képek:

Termékjellemzők

Búra kivitele Műanyag
Búra színe Fehér
Élettartam 30000 óra
Energiahatékonyság 108 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)F energiaosztály
Fényáram (fényerő) 3900 lumen
Fényerőszabályzás Dimmelhető
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat Beépített LED
GyártóV-TAC
IP védelmi szint IP20
Kapcsolási ciklus10000
Méret: átmérő (mm)600 mm
Méret: magasság (mm)2000 mm
Sugárzási szög (°) 120 °
Színhőmérséklet 2600-6500K Állítható színhőm.
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
Tartószerkezet anyaga Fém
Tartószerkezet színe Fehér
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Teljesítmény 36 Watt
TípusCsillár (függeszték)

Termék tulajdonságok

230 Volt: A termék a 230 Voltos hálózati feszültségről üzemeltethető. Beüzemelése külön tápegységet nem igényel.

Beltéri: A termék csak beltéri használatra alkalmas.

Bura: A termék burával rendelkezik, vagy kapható hozzá bura. A bura készülhet dekorációs célcal, vagy fizikai védelmet biztosít a fényforrásnak és a lámpatestnek.

Csillár: A csillár egy mennyezetre szerelhető, sok égős világítótest. Ez a lámpa típus legtöbbször díszes kivitelű.

Dimmelhető:

Fehér: A termék színe fehér, vagy egyes részei fehér színűek. Keverék szín, amely a három alapszín (piros, zöld, kék) additív keverésével is létrehozható.

Fém: A termék alapanyaga fém, vagy egyes részei fémből készültek.

Fényerő szabályzás: A fényforrások fényerejének csökkentése vagy növelése. Más néven fényáramszabályozás, fényáram változtatás, dimmelés, dimmerelés.

Lámpatest: Foglalattal és ezáltal cserélhető fényforrással, vagy beépített LED fényforrással ellátott világító eszköz. A lámpatestek választéka hatalmas, a lámpákat számtalan módon lehet csoportosítani: kültéri-beltéri, falon kívüli vagy süllyesztett szerelésű, megvilágítási feladata szerint, stb.

LED: Light Emissing Diode - fénykibocsájtó dióda. Napjaink legmodernebb fényforrásai a ledes fényforrások. Kiváló energiahasznosítás és hosszú élettartam, bekapcsoláskori azonnali teljes fényerő, csekély hőtermelés jellemzi ezeket a termékeket.

Műanyag: Mesterséges úton előállított, vagy átalakított óriásmolekulájú anyagok, szerves polimerek. Jellemzően elektromosan jól szigetelő, kültéren is használható, nem korrodáló alapanyagok.

Rádiófrekvenciás: Olyan távirányító / távvezérlő, mely rádiójelekkel kommunikál a vezérlővel. A rádiójelek áthaladnak a falakon, gipszkarton mennyezeten, így a vezérlő bárhová beépíthető, rálátást nem igényel. Általában 10-20 méter között működnek a rádiófrekvenciás távirányítók. Kínálatunkban a led fények vezérléséhez szükséges eszközök között találhat rádiófrekvenciás elven működő távvezérlőket.

Változtatható színhőmérséklet: Olyan fényforrás, mely fényének a színhőmérséklete változtatható, vagy olyan vezérlő, mely ezen termékek szabályzására alkalmas. A hideg-, a természetes- és a melegfehér színhőmérsékletek között lehet választani.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Designer ledes csillár (36W) - dimmelhető - változtatható színhőmérséklet Fényforrás neve: Designer ledes csillár (36W) - dimmelhető - változtatható színhőmérséklet
Fényforrás ára: 72 090 Ft
Teljesítmény: 36 Watt
Fényáram: 3900 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Asztali nézet megjelenítése