LED lámpa Gx53 (6.4W/120°) PRO - hideg fehér, Samsung

Cikkszám: SKU 21224

LED lámpa Gx53 (6.4W/120°) PRO - hideg fehér, Samsung
1 090 Ft
bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 5-7 munkanap

A termék ára a 50 Ft + ÁFA/darab hulladékkezelési díjat nem tartalmazza!

Garancia: 5 év

Nagyítható képek:

Termékjellemzők

Búra kivitele Opál búra
Élettartam 20000 óra
Energiahatékonyság 88 lumen/Watt
Energiaosztály (2021)F energiaosztály
Fényáram (fényerő) 560 lumen
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat Gx53
GyártóV-TAC
Kapcsolási ciklus20000
LED chip típusSamsung LED
LED lámpa típusSzpot (spot) LED lámpa
Ledek száma 24 ledes
Méret: átmérő (mm)79 mm
Méret: hosszúság (mm)29 mm
Sugárzási szög (°) 120 °
Színhőmérséklet 5500-6500K Hideg fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Teljesítmény 6.4 Watt

Termék tulajdonságok

230 Volt: A termék a 230 Voltos hálózati feszültségről üzemeltethető. Beüzemelése külön tápegységet nem igényel.

Bura: A termék burával rendelkezik, vagy kapható hozzá bura. A bura készülhet dekorációs célcal, vagy fizikai védelmet biztosít a fényforrásnak és a lámpatestnek.

Gx53 foglalat: Bajonett záras, elektromos lámpa csatlakozó, melynek két lába között 53 mm a távolság. Jellemzően 230 Voltos hálózati feszültségről működik az ilyen foglalatú lámpa.

Hideg fehér: A fényforrás által kibocsájtott fény színe fehér, kis kék árnyalattal. Általában ~6000 Kelvin körüli színhőmérsékletű fényforrásokat tekintjük hideg fehérnek. A hagyományos izzószálas fényforrások sárgás fényének színhőmérséklete 2700-3200 Kelvin körüli.

LED: Light Emissing Diode - fénykibocsájtó dióda. Napjaink legmodernebb fényforrásai a ledes fényforrások. Kiváló energiahasznosítás és hosszú élettartam, bekapcsoláskori azonnali teljes fényerő, csekély hőtermelés jellemzi ezeket a termékeket.

LED lámpa: LED-es izzó, LED fényforrás néven is ismert. Olyan lámpák, melyek a fényt valamilyen LED segítségével állítják elő. A LED lámpák hagyományos foglalattal vannak ellátva, többnyire teljesen csereszabatosak a hagyományos izzókkal. Nagyon magas energiahasznosítás és hosszú élettartam jellemzi őket.

Opál: A termék burája opál (mint a tejüveg), így a mögé helyezett fényforrás csökken, azonban a bura eltakarja a lámpa belsejét, így nem lehet belelátni.

Samsung LED: Annak ellenére, hogy a világítástechnikai piacon már lassan befejeződött a teljes átállás a LED techológiákra, a vásárlóknak - legyenek azok ipari, vagy magánfelhasználók - még mindig sokszor nehézséget okoz a megfelelő minőségű LED lámpa megtalálása. Elmondható, hogy az alkatrészek, a felépítés ismerete nélkül gyakran rosszul döntenek a vásárlók, kifejezetten az árérzékenyebb piacokon. Mindezek mellett nem várható el a vásárlóktól sem, hogy speciális elektronikai ismeretei legyenek, hogy ne olyan LED fényforrást válasszon, amelyek esetlegesen csak egy részét kínálják a LED technológia előnyeinek. A Samsung ezen márkaprogramja ezen a problémán hivatott segíteni. A Samsung, a szerződött partnereinek a márkaprogram keretein belül egy "Provided by Samsung" logót biztosít. A logó biztosítja számunkra azt, hogy az azt viselő termék minőségi Samsung ledeket tartalmaz. A logó már a termékek csomagolásán megjelenik, így könnyítve meg vásárlói döntést.

Spotvilágítás: Olyan világítás, melyet irányított fényű lámpákkal hozunk létre. A spotvilágítás kivitelezhető mennyezetbe süllyeszthető vagy falon kívüli lámpatestekkel is.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

LED lámpa Gx53 (6.4W/120°) PRO - hideg fehér, Samsung Fényforrás neve: LED lámpa Gx53 (6.4W/120°) PRO - hideg fehér, Samsung
Fényforrás ára: 1 090 Ft
Teljesítmény: 6.4 Watt
Fényáram: 560 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Kapcsolódó termékek

1.
Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, fehér

Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, fehér

Ár: 1 290 Ft /darab
Készlet információ: 1 darab

darab
2.
Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, króm

Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, króm

Ár: 1 290 Ft /darab
Készlet információ: Külső raktárról

darab
3.
Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, arany

Funen süllyesztő keret GX53 lámpához kör alakú, arany

Ár: 1 290 Ft /darab
Készlet információ: Külső raktárról

darab

Asztali nézet megjelenítése