LED Neon csík (flexibilis) 12V - 10W - természetes fehér - 5 méter - Samsung

Cikkszám: SKU 327

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED neon csík.
LED Neon csík (flexibilis) 12V - 10W - természetes fehér - 5 méter - Samsung
16 950 Ft
bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
tekercs

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Garancia: 3 év

Nagyítható képek:

Termékjellemzők

Élettartam 20000 óra
Fényáram (fényerő) 300 lumen
Fényforrás típusLED neon kábel
Feszültség 12 Volt DC
GyártóV-TAC
IP védelmi szint IP65
Kiszerelés 5 méteres tekercs
LED chip típusSamsung LED
Méret: magasság (mm)16 mm
Méret: szélesség (mm)8 mm
Sugárzási szög (°) 120 °
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Teljesítmény 10 Watt
Vághatóság 5 cm
LED Neon csík (flexibilis) 12V - 10W - természetes fehér - 5 méter - Samsung

Termék tulajdonságok

12 Volt: A termék 12 Voltos feszültségről üzemeltethető.

DC: Az angol direct current (egyenáram) kifejezés rövidítése, arra utal, hogy a termék egyenáramú betáplálást igényel. Jellemzően pl. LED fényforrások, LED szalagok. Az ilyen termékeket AC (váltóáramú) tápegységgel nem szabad használni.

IP65: A termék víz és szilárd test behatolása elleni védelme. IP65: Por ellen tömített, teljesen pormentes védelem. Bármilyen irányú vízsugár ellen védett.

LED: Light Emissing Diode - fénykibocsájtó dióda. Napjaink legmodernebb fényforrásai a ledes fényforrások. Kiváló energiahasznosítás és hosszú élettartam, bekapcsoláskori azonnali teljes fényerő, csekély hőtermelés jellemzi ezeket a termékeket.

LED neon kábel: A fénykábelhez hasonló fényforrás, ám teljesen homogén fényt ad, nem lehet benne látni a LED chipeket.

Samsung LED: Annak ellenére, hogy a világítástechnikai piacon már lassan befejeződött a teljes átállás a LED techológiákra, a vásárlóknak - legyenek azok ipari, vagy magánfelhasználók - még mindig sokszor nehézséget okoz a megfelelő minőségű LED lámpa megtalálása. Elmondható, hogy az alkatrészek, a felépítés ismerete nélkül gyakran rosszul döntenek a vásárlók, kifejezetten az árérzékenyebb piacokon. Mindezek mellett nem várható el a vásárlóktól sem, hogy speciális elektronikai ismeretei legyenek, hogy ne olyan LED fényforrást válasszon, amelyek esetlegesen csak egy részét kínálják a LED technológia előnyeinek. A Samsung ezen márkaprogramja ezen a problémán hivatott segíteni. A Samsung, a szerződött partnereinek a márkaprogram keretein belül egy "Provided by Samsung" logót biztosít. A logó biztosítja számunkra azt, hogy az azt viselő termék minőségi Samsung ledeket tartalmaz. A logó már a termékek csomagolásán megjelenik, így könnyítve meg vásárlói döntést.

Természetes fehér: A fényforrás által kibocsájtott fény színe természetes fehér vagy tiszta fehér. Általában ~4000-4500 Kelvin körüli színhőmérsékletű fényforrásokat tekintjük természetes fehérnek. A hagyományos izzószálas fényforrások sárgás fényének színhőmérséklete 2700-3200 Kelvin körüli. A természetes fehér a meleg fehér és a hideg fehér színű fény közötti színű.

Asztali nézet megjelenítése