LED tápegység, 12V DC LED trafók

VTAC LED tápegység IP45 (12 Volt) - 400W

Cikkszám: SKU 3233

VTAC LED tápegység IP45 (12 Volt) - 400W

9 100 Ft

bruttó ár, ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Garancia: 2 év

Nagyítható képek:

Termékjellemzők

GyártóV-TAC
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
IP védelmi szint IP45
Kimenet12 Volt DC
Teljesítmény 400 Watt
Áramerősség 33 Amper
Hatásfok80 %
Stabilizált Igen (12 Volt +/- 0.2 Volt)
Hosszúság223 mm
Szélesség118 mm
Vastagság50 mm
KivitelFém házas
Ventilátor Igen, ventilátoros hűtésű.
TanúsítványokCE, RoHS
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Maximális terhelhetőség320 Watt

Termék tulajdonságok

12 Volt: A termék 12 Voltos feszültségről üzemeltethető.

230 Volt: A termék a 230 Voltos hálózati feszültségről üzemeltethető. Beüzemelése külön tápegységet nem igényel.

DC: Az angol direct current (egyenáram) kifejezés rövidítése, arra utal, hogy a termék egyenáramú betáplálást igényel. Jellemzően pl. LED fényforrások, LED szalagok. Az ilyen termékeket AC (váltóáramú) tápegységgel nem szabad használni.

IP44: A termék víz és szilárd test behatolása elleni védelme. IP44: Legfeljebb 1 mm átmérőjű tárgyak (pl. csavarok, kábelek) behatolása ellen védett. Bármilyen irányból fröccsenő víz ellen védett.

LED: Light Emissing Diode - fénykibocsájtó dióda. Napjaink legmodernebb fényforrásai a ledes fényforrások. Kiváló energiahasznosítás és hosszú élettartam, bekapcsoláskori azonnali teljes fényerő, csekély hőtermelés jellemzi ezeket a termékeket.

Tápegység: Minden olyan termékhez, ami nem közvetlenül a 230 Voltos hálózati áramról működik, tápegység szükséges. Tápegységekből megkülönböztetünk fix feszültségűeket (pl. 12 Voltos) vagy fix áramerősségűeket (pl. 300 mA). A fix feszültségű tápegységeknek is két változata van: az egyenáramú (DC), ami egyes LED termékekhez megfelelő, illetve a váltóáramú (AC), ami jellemzően a kisfeszültségű halogén fényforrások tápegysége.

Ventilátor: A ventilátor egy szellőztetésre, levegő, füstgáz áramoltatására szolgáló gép. Üzletünkben a lakásokba, üzletekbe építhető elszívó ventilátorokat vásárolhatja meg, melyek lehetnek hagyományos működésűek, páraérzékelősök, vagy időkapcsolósak.

Asztali nézet megjelenítése